Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

МАЦЮК РОДІОН переможець Всеукраїнського конкурсу малюнків серед дітей на лісівничу тематику

11 вересня відбулась урочиста церемонія нагородження діток – переможців конкурсу дитячого малюнку на лісівничу тематику, проведеного Державним агентством лісових ресурсів України спільно з Товариством лісівників України у рамках Лісівничого тижня до Дня працівника лісу.

Із словами вдячності та найкращими побажаннями звернувся до діток та присутніх, а також вручив подарунки діткам заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України ВОЛОДИМИР БОНДАР.

МАЦЮК РОДІОН учень 2 класу Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня-районна гімназія» з смт. Макарів став переможцем Всеукраїнського конкурсу малюнків серед дітей на лісівничу тематику.

Нагадаємо, що раніше малюнок Родіона зайняв перше місце спочатку на районному рівні, де конкурс організовано та проведено державним підприємством «Макарівське лісове господарств», потім на обласному етапі, де організатором конкурсу є Київська обласна організація товариства лісівників України.

Тож, дякуємо організаторам конкурсу та вітаємо переможця. З нетерпінням чекатимемо нових творчих здобутків від діток та молоді Київщини!