Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

УВАГА! ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД

В рамках співпраці з правоохоронними органами, у суботу 12.05.2018 року, працівниками державної лісової охорони та праціниками поліції Києво-Святошинського ВП ГУНП в Київській області проведено спільний рейд щодо дотримання правил пожежної безпеки на території земель лісогосподарського призначення.  ДП «Київський лісгосп» в складі провідного інженера з охорони та захисту лісу Наумчука В.А., лісничого Ірпінського лісництва Явона М.М. та старшого майстра Ірпінського лісництва Тихого Р.В.,  а також  старший лейтенант поліції Мельник Ю.А. та старший сержант поліції Шаламай Р.С.

Основним завданням заходу було донести до громадян важливість дотримання елементарних правил поведінки в лісу під час пожежонебезпечного періоду, не залишати сміття та відкритий вогонь покидаючи ліс.

Під час рейдового патрулювання проведено масштабну роз’яснювальну роботу з відвідувачами насаджень Ірпінського лісництва, щодо дотримання правил пожежної безпеки в лісі. Поціновувачі природи, що розвели багаття, були притягнуті до адміністративної відповідальності за статтею 77 КУпАП.

Світлина від Людмили Шрамкової.

Світлина від Людмили Шрамкової.