Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Валерій Черняков взяв участь у круглому столі щодо стратегічного розвитку лісового сектору

9 жовтня Голова Державного агентства лісових ресурсів України Валерій Черняков разом із керівниками управлінь центрального апарату лісового відомства взяв участь у круглому столі, що відбувся у Представництві Світового банку, організатором якого виступили координатори програми «ФЛЕГ -2» (Правозастосування та управління в лісовому секторі Східного регіону дії Європейського інструменту сусідства і партнерства – 2).

Захід відбувся із залученням представників профільних міністерств, відомств, членів громадських організацій, наукових та проектних установ, засобів масової інформації.

Темою обговорення було питання стратегічного розвитку лісового сектору та удосконалення нормативно-правової бази й практики регулювання земельних і лісових відносин. Зокрема, піднімалася проблема відсутності національної лісової політики, і разом з тим учасники вносили свої пропозиції й шукали шляхи її вирішення.

З даного приводу Валерій Черняков зазначив: «Така форма спілкування як сьогоднішній круглий стіл дійсно корисна і потрібна, адже кожен може висловити свою думку. Якщо у вас є якісь пропозиції щодо розвитку лісового сектору ми готові їх взяти не лише до уваги, а й прийняти розумні дії щодо їх рішення.

ержлісагентство завжди є відкритим для конструктивного діалогу та співпраці з громадськістю».

На питання від присутніх щодо сьогоднішнього стану справ у лісовій галузі, очільник відомства запевнив: «В галузі наводиться порядок, і викорінюється «покращення» наших «попєредніків», про що ми неодноразово зазначали. Що, нажаль не може бути реалізованим за короткий проміжок часу. Проте, з чим ведеться щоденна боротьба».

Прес-служба Держлісагентства