Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Вітаємо з ювілеєм ШЕЛУДЬКА ВАЛЕРІЯ ВІКТОРОВИЧА!

Шановний Валерій Вікторович, вітаючи з ювілейною датою, колектив Київського обласного та по м. Київ управління лісового та мисливського господарства надсилає Вам найщиріші привітання. Від усієї душі бажаємо доброго здоров`я, безмежного щастя, родинного затишку, здійснення професійних планів, особистих бажань, мрій та задумів! Нехай кожен день приносить радість, насолоду і бажання жити – діяти!

Непомітно пройшли 24 натхненних, пізнавальних, напружених трудових років у Київському обласному та по м. Київ управлінні лісового та мисливського господарства. За весь час роботи ювіляр успішно виконує покладені на нього обов’язки, відповідальний, принциповий керівник. Приймає участь в дослідженнях у проведенні контрольних переліків лісосік головного користування, рубок пов’язаних з веденням лісового господарства, інвентаризаціях грошових коштів, бланків сурової звітності, майнових цінностей, лісопродукції, паливно-мастильних матеріалів, інших матеріальних цінностей . Надає спеціалістам та іншим службовим особам підприємств, висновки та рекомендації щодо правильності ведення бухгалтерського обліку, достовірності фінансової та статистичної звітності, виконання і досягнення цілей усунення виявлених порушень законодавства з питань збереження і використання державної власності та фінансів.

За бездоганну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток лісового господарства Київщини на з нагоди 50-річчя від дня народження Валерій Вікторович нагороджений відзнакою Державного агентства лісових ресурсів України – нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства України»

В колективі цінують не лише за високий професіоналізм та фаховий досвід, а й за вміння ладнати з людьми, невичерпний оптимізм, життєрадісність. Життєвий досвід та людські якості допомагають тримати на плюсовій температурі взаємини з колегами.

З найкращими побажаннями колектив КОУЛМГ