Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Виховання підростаючого покоління

У світлі прогресивного розвитку науково-технічного прогресу проблема взаємодії людини з природою постає як одна з найактуальніших проблем сучасності. Важливим аспектом у її вирішенні є передача необхідних знань, умінь, навичок та цінностей збереження й примноження природних ресурсів підростаючому поколінню, формування яких починається з самого дитинства, а у дорослому житті стає основною для розвитку екологічної свідомості та культури.

Розуміючи необхідність виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, роз’яснення широким колам громадськості важливості створення лісових насаджень, як одного з основних компонентів збереження екологічної рівноваги на планеті, Держкомлісгосп, за підтримки Міносвіти та Товариства лісівників України, з 2006 року проводить щорічну акцію “Майбутнє лісу у твоїх руках”. Цього року Всеукраїнська акція “Майбутнє лісу у твоїх руках” триває з 21 березня (Всесвітній день лісу) по 19 квітня (День довкілля).

В рамках цієї акції на території Ірпінського лісництва юннати Ірпінського еколого-технічного центру творчості школярів та молоді заклали шкілку вічнозелених кущів: самшит звичайний, ялівець козацький, туя західна, ялівець звичайний.