Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Виїздне засідання Ради профспілки

Днями у ДП «Ржищівське лісове господарство» відбулося виїзне засідання Ради Київської обласної організації профспілки працівників лісового господарства, на тему: “Стан дотримання законодавства про працю в Державному підприємстві «Ржищівське лісове господарство»

ДП «Ржищівський лісгосп» розміщений в півднно-східній частині Київської області на правому березі Канівського водосховища, характеризується розвитком процесів водної ерозії, наявністю чисельних ярів та їх вершків, ступінь розрізненості рельєфу 5 км на 1км2. Цілеспрямована робота по попередженню ерозійних процесів розпочалась у 1963 році, з моменту створення Ржищівської гідролісомеліоративної станції.
Заслухавши і обговоривши інформацію директора ДП «Ржищівський лісгосп» Павловича П. П., голови облорганізації профспілки Дегтяр Л.Д. можна відмітити, що робота господарських керівників, первинної профспілкової організації спрямована на поліпшення діяльності підприємства, покращення колективного захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів працюючих, недопущення масового скорочення працівників, дотримання чинного законодавства та виконання норм Галузевої угоди та колективного договору.

Завдяки спільним зусиллям роботодавців та профкому колектив лісгоспу у 2013 році успішно виконав поставлені перед ним виробничі завдання та забезпечив ріст основних виробничих показників. Виконані всі заплановані лісогосподарські заходи. Зростає рівень заробітної плати, заборгованість із заробітної плати відсутня.

За підтримки з боку адміністрації профспілковий комітет захищає права та інтереси працівників лісгоспу.
На культурно-масову фізкультурну та оздоровчу роботу профспілкою та працівниками лісгоспу у повній мірі приділяється увага. Організовуються культурно-пізнавальні екскурсії, лікувально-оздоровчі та наукові поїздки.

В ході виробничої наради була оглянута Ржищівська яружно-балкова система. Загальна площа господарства зони діяльності лісгоспу майже 55 тис. га ерозійно небезпечних земель. На даний час колективом підприємства на оголених раніше схилах і вершинах діючих ярів створено понад 10 тис. га рукотворних лісів, більш як 500 га полезахисних лісосмуг стали надійною перешкодою на шляху суховіїв та ерозії. Відсипано 410 водозатримуючих валів, побудовано 58 водоскидних споруд (лотки-швиткотоки, дамби..).

Прес-служба КОУЛМГ