Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Засідання колегії Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства

Відбулося чергове засідання колегії Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства.

Головним у порядку денному колегії було питання кадрового та фахового забезпечення лісогосподарських підприємств, аналіз стану та опрацювання першочергових завдань щодо підготовки та підвищення кваліфікації працівників державної лісової охорони – лісничих, майстрів лісу, інших лісових спеціалістів від сумлінної та ефективної праці яких залежать результати роботи по збереженню та дбайливому використанню лісових ресурсів області.

Колегія зробила важливий наголос на необхідності підвищення відповідальності керівників та спеціалістів за доручену справу і перш за все в рамках масштабної роботи, що розпочалася в державі по очищенню влади та боротьбі з корупцією. При цьому окремо були розглянуті питання додержання вимог законодавства у сфері лісового господарства, ефективності роботи постійно діючих рейдових бригад з виявлення порушень лісового та мисливського законодавства.

В порядку контролю виконання попередніх рішень на колегії проаналізовано стан роботи по створенню безпечних та нешкідливих умов праці, профілактиці виробничого травматизму. З цього приводу в роботі колегії прийняли участь представники територіального управління Держгірпромнагляду в агропромисловому комплексі. Колегія зазначила, що пріоритетом цієї роботи є, перш за все, попередження виробничого травматизму, профілактика нещасних випадків, а не констатація та запізніле усунення їх наслідків. Створення гідних та безпечних умов праці – має бути одним з головних і щоденних завдань для кожного керівника лісогосподарського підприємства.

Також в порядку контрою були заслухані та в цілому схвалені колегією пропозиції учасників робочої групи щодо оптимізації та спрощення функціонування системи електронного обліку деревини.

Прес-служба КОУЛМГ